Announcement

Collapse
No announcement yet.

Disk usage not shown correctly in the Plesk

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • PMagic
    started a topic Disk usage not shown correctly in the Plesk

    Disk usage not shown correctly in the Plesk

    Hi,

    You might have noticed that when you have removed some files from the Hosting Account/Domain but the changes are not reflected in the Plesk interface immediately.

    Plesk counts statistics once a day by default with the help of the Plesk statistics utility. You can also update this manually using the following:

    To update disk usage for a domain, run:

    %plesk_bin%\statistics.exe –disk-usage –process-domains=example.com
    *Replace example.com with the domain name in question
    Refresh the Plesk interface and you will see the updated stats.

  • noobdroid
    replied
    Re: Disk usage not shown correctly in the Plesk

    Thread after thread , awesome info shared by you guys,,,!

    Leave a comment:


  • Rock
    replied
    Re: Disk usage not shown correctly in the Plesk

    You're welcome

    Leave a comment:


  • Popeye
    replied
    Re: Disk usage not shown correctly in the Plesk

    Thanks to both of you Pmagic & Rock

    Valuable information has been shared by you guys.This helps many of us.


    Thanks once again.


    Regards,
    Popeye

    The Sailor Man

    Leave a comment:


  • Rock
    replied
    Re: Disk usage not shown correctly in the Plesk

    Originally posted by PMagic View Post
    Hi,

    You might have noticed that when you have removed some files from the Hosting Account/Domain but the changes are not reflected in the Plesk interface immediately.

    Plesk counts statistics once a day by default with the help of the Plesk statistics utility. You can also update this manually using the following:

    To update disk usage for a domain, run:



    Refresh the Plesk interface and you will see the updated stats.
    Traffic can be calculated in a similar way:
    Code:
    "%plesk_bin%\statistics.exe" --http-traffic --process-domains=your-domain.com

    Leave a comment:

Working...
X