Powered by eUKhost®

Announcement

Collapse
No announcement yet.

WebsitePanel 2.1 - unable to add a site after adding a domain - error message

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • WebsitePanel 2.1 - unable to add a site after adding a domain - error message

    Hi.

    I have the WebsitePanel 2.1 system installed on a Win 2008 VPS (with IIS 7 and SQL Express 2012).

    When I add a new domain to an account, everything works fine.

    But when I try to also add a new website to the account, I get the following error message:

    System.Web.Services.Protocols.SoapException: System.Web.Services.Protocols.SoapException: Server was unable to process request. ---> System.Exception: Error executing 'ADD' task on 'xxx' WEB_SITE ---> System.Web.Services.Protocols.SoapHeaderException: Microsoft.Web.Services3.Security.SecurityFault: The signature or decryption was invalid ---> System.Security.Cryptography.CryptographicExceptio n: WSE523: The CipherData contents are invalid.
    at Microsoft.Web.Services3.Security.Cryptography.Symm etricEncryptionFormatter.Decrypt(Byte[] data)
    at Microsoft.Web.Services3.Security.EncryptedData.Dec rypt(XmlElement encryptedElement)
    --- End of inner exception stack trace ---
    at Microsoft.Web.Services3.Security.EncryptedData.Dec rypt(XmlElement encryptedElement)
    at Microsoft.Web.Services3.Security.EncryptedData.Dec rypt()
    at Microsoft.Web.Services3.Security.Security.LoadXml( XmlElement element)
    at Microsoft.Web.Services3.Security.Security.CreateFr om(SoapEnvelope envelope, String localActor, String serviceActor)
    at Microsoft.Web.Services3.Security.ReceiveSecurityFi lter.ProcessMessage(SoapEnvelope envelope)
    at Microsoft.Web.Services3.Pipeline.ProcessInputMessa ge(SoapEnvelope envelope)
    at Microsoft.Web.Services3.WseProtocol.FilterRequest( SoapEnvelope requestEnvelope)
    at Microsoft.Web.Services3.WseProtocol.RouteRequest(S oapServerMessage message)
    at System.Web.Services.Protocols.SoapServerProtocol.I nitialize()
    at System.Web.Services.Protocols.ServerProtocolFactor y.Create(Type type, HttpContext context, HttpRequest request, HttpResponse response, Boolean& abortProcessing)
    at System.Web.Services.Protocols.SoapHttpClientProtoc ol.ReadResponse(SoapClientMessage message, WebResponse response, Stream responseStream, Boolean asyncCall)
    at System.Web.Services.Protocols.SoapHttpClientProtoc ol.Invoke(String methodName, Object[] parameters)
    at WebsitePanel.Providers.Web.WebServer.SiteExists(St ring siteId)
    at WebsitePanel.EnterpriseServer.WebServerController. AddWebSite(Int32 packageId, String hostName, Int32 domainId, Int32 packageAddressId, Boolean addInstantAlias, Boolean ignoreGlobalDNSRecords)
    --- End of inner exception stack trace ---
    at WebsitePanel.EnterpriseServer.WebServerController. AddWebSite(Int32 packageId, String hostName, Int32 domainId, Int32 packageAddressId, Boolean addInstantAlias, Boolean ignoreGlobalDNSRecords)
    at WebsitePanel.EnterpriseServer.esWebServers.AddWebS ite(Int32 packageId, String hostName, Int32 domainId, Int32 ipAddressId, Boolean ignoreGlobalDNSZone)
    --- End of inner exception stack trace ---
    at System.Web.Services.Protocols.SoapHttpClientProtoc ol.ReadResponse(SoapClientMessage message, WebResponse response, Stream responseStream, Boolean asyncCall)
    at System.Web.Services.Protocols.SoapHttpClientProtoc ol.Invoke(String methodName, Object[] parameters)
    at WebsitePanel.EnterpriseServer.esWebServers.AddWebS ite(Int32 packageId, String hostName, Int32 domainId, Int32 ipAddressId, Boolean ignoreGlobalDNSZone)
    at WebsitePanel.Portal.WebSitesAddSite.AddWebSite()

    ('xxx' above represents the real full domain name I'm trying to add, removed for getting this post through)

    What does this error mean and how do I fix this situation?

    Thanks.

  • #2
    Re: WebsitePanel 2.1 - unable to add a site after adding a domain - error message

    Hi,

    I suggest you check event viewer to see if there's any related event logged. I believe event viewer will show more clues on this issue.

    According to the error, it is most probably that the server password doesn't match the one you specified during WSP Server installation. WSP Encrypts all it’s passwords. I suggest you take the following steps:

    1. Open WSP Installer.
    2. Choose Website Panel Server <version_number> in the components list and select settings.
    3. Specify a new server password for WSP Server.

    If you still got the problem, please check: Configuration –> Servers –> [server-name] and make sure it doesn’t give an “connection error” (if it does, please correct the connection information + password to the proper ones filled in at WSP Server).
    "It Takes 20 Years To Build A Reputation And Five Minutes To Ruin It. If You Think About That, You'll Do Things Differently. "

    Comment


    • #3
      Re: WebsitePanel 2.1 - unable to add a site after adding a domain - error message

      Hi.

      Thanks for the reply.

      When I run the installer I firstly used, I get to 2 options - Repair or Uninstall.

      I don't see anything related to what you describe in the steps to do.

      In addition, I don't see any related errors in the Event Viewer.

      I do have the following error under the WebsitePanel section of the Event Viewer, but it's from a few days ago and not directly related to the action I'm failing to perform:

      ERROR: Could not retrieve Web Deploy key from the registry
      System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.
      at WebsitePanel.Providers.Web.IIs70.IsWebDeployInstal led()

      Maybe it's got something to do with it in general, I don't know...

      Anyway, what more can I do about the initial problem?

      I've successfully installed WSP in the past (previous version, though) and it went on perfectly...

      Comment

      ban-img
      Working...
      X